Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jouw Bodem Mijn Bodem II

10 oktober 2015 - 13:00 - 18:00

Gratis

Met een zeer geslaagde eerste editie van ons Bodemfestival “Jouw Bodem Mijn Bodem” op 4 juli in Onstwedde, duiken wij komende zaterdag in onze eigen stad in de bodem.

Op zaterdag 10 oktober van 13.00 tot 18.00 uur organiseren wij in samenwerking met de Natuur en Milieufederatie Groningen en de Gemeente Groningen het slotstuk van het tweeluik ‘Jouw Bodem, mijn Bodem’. Toentje Stadswerf, de moestuin voor de Stadse voedselbank is dan het decor voor een inspirerend bodemfestival.

Met een middagprogramma op en rond het terrein van Toentje, vol lezingen, workshops en doorlopende activiteiten, komen bezoekers van alles over de bodem te weten. Beginnende groene vingers, doorgewinterde moestuiniers en iedereen daartussenin is welkom. Iedereen kan ontdekken wat voor bijdrage je zelf kunt leveren aan de bodem en hoe je dat eigenlijk aanpakt in de stad.

Wat: Deel twee “Jouw Bodem, Mijn Bodem”
Waar: Toentje stadswerf, Paradijsvogelstraat 41A, 9713 BV Groningen
Wanneer: zaterdag 10 oktober van 13.00-18.00
Tickets: Gratis toegang, maar meld je toch gelieve even aan via de volgende link, zodat wij inzicht hebben in de geschatte bezoekers:https://app.etapestry.com/onlineforms/nl_NMFGRO/bodemfestival.html
Delen! Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Gegevens

Datum:
10 oktober 2015
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Toentje Stadswerf
Paradijsvogelstraat 41a
Groningen, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://eetbarestadgroningen.nl/nieuws/boordevol-bodemfestival-bij-toentje-stadswerf/